Naša škola

Studio Pčelica D predstavlja centar za učenje jezika (od početnog do višeg i konverzacijskog), i namenjen je za polaznike svih uzrasta (za decu, tinejdžere i odrasle). Takođe, kod nas se realizuju različiti kursevi vezani za potrebe polaznika (opšti i poslovni jezik, pripreme za polaganje međunarodnih ispita). U našem centru organizujemo kurseve engleskog, nemačkog, ruskog, italijanskog, francuskog i srpskog jezika.

Kurseve i nastavu prilagođavamo potrebama polaznika.

Takođe, organizujemo kurseve i radionice umetničkih sadržaja (muzičke i likovne radionice, dramski klub).

Studio Pčelica D nastao je kao rezultat višegodišnjeg rada profesora škole. U radu sa mlađim polaznicima primenjuje se poseban, humanistički pristup koji su profesori sami vremenom razvijali i primenjivali, imajući za rezultat veoma uspešnu realizaciju nastavnog plana i programa za učenje kako maternjeg tako i stranih jezika, kao i drugih aktivnosti vezanih za razvijanje veština komunikacije i lični razvoj polaznika.

Nastava se realizuje u opremljenim učionicama i u toplom i prijateljskom okruženju. Cilj nam je da se polaznici osećaju opušteno i prijatno. Koristimo udžbenike veoma renomiranih izdavača (Longman, Cambridge University Press, Oxford University Press, itd.) i to udžbenike koji su se pokazali veoma uspešnim i odgovarajućim za naše polaznike i njihov uzrast. Dodatne materijale za nastavu preuzimamo od svetskih portala za učenje stranih jezika.


Ostali linkovi

Kontakt

Pančevo
+381 (0)66 353 853
Branka Aanovića 8
Pančevo, Srbija

 Studio Pčelica D


PRIPREME ZA POLAGANJE PRIJEMNOG ISPITA

Filološka gimnazija

Filološki fakultet