• +381 (0)66 353 853
  • +381 (0)60 7553 853
  • Branka Anovića 8, Pančevo Srbija
  • Tržni centar Millennium, Knezi Mihaila, Beograd Srbija

Rad sa decom i omladinom

Posebno važan cilj STUDIJA PČELICA D jeste pružanje pomoći deci da pre svega uspešno savladaju veštine svog, maternjeg jezika a zatim i stranog, kao i da uspešnije vladaju školskim programom.

Muzička radionica

U okviru ove radionice deca uče osnovni notni sistem i osnove muzike, da sviraju na gitari, klaviru i harmonici, da pevaju i komponuju, uz upotrebu engleskog jezika. Predavači su renomirani profesori, sa iskustvom.

Izaberite kurs za sebeKursevi za odrasle

Naši programi jezika kombinuju raznolikost nastavnih tehnika koje se fokusiraju na komunikativnom pristupu i pružaju polaznicima mogućnost da razvijaju svoje jezičke veštine, da se osećaju prijatno, i razumeju bolje jedni druge.


Kursevi za decu

STUDIO PČELICA D takodje organizuje tečajeve engleskog i drugih stranih jezika za decu i tinejdzere. Deca su prirodno više "efikasna" u učenju stranog jezika i imaju velike kapacitete u učenju u prihvatanju ove vrste znanja, time što su spontanija.


Završni ispit

Posle svakog završenog programa i po položenom ispitu, polaznicima se izdaje sertifikat o stečenom nivou znanja.


Ostale aktivnosti Centra

Svojim radom želimo da damo doprinos za promociju zdravog načina života i što zdravije porodice. Članovi smo Udruženja PORODIČNI RASPORED i veoma rado sarađujemo sa roditeljima sve sa ciljem učestvovanja u uspešnom razvijanju i rastu dece koja prate nastavu u našoj školi.

Takođe, kroz osmišljen obrazovni program radionica za decu i dodatne aktivnosti unutar i izvan centra, STUDIO PČELICA D daje veliku podršku i promoviše razvijanje kreativnosti kao i osećaja kod dece za humanitarnim radom.

;