• +381 (0)66 353 853
  • +381 (0)60 7553 853
  • Branka Anovića 8, Pančevo Srbija
  • Tržni centar Millennium, Knezi Mihaila, Beograd Srbija

Osnovci


Engleski, nemački, italijanski ruski i francuski

Naši programi su svojim sadržajem i načinom rada prilagođeni uzrastu i interesovanjima učenika, koji se dele u grupe u okviru 8 nivoa programa - od Pripremnog I do Višeg II. Metoda rada je audio- vizuelna, a na časovima se koristi, uz osnovni udžbenik i radnu svesku sa CD-om renomiranih stranih izdavača, i raznovrstan dodatni materijal. Učenjem pesmica, čitanjem i slušanjem priča, učešćem u kvizovima i drugim raznim igrama deca mnogo brže uče strani jezik za koji su se opredelili.

Jedan broj časova u okviru tečaja je predviđen za pomoć polaznicima oko školskog gradiva (ukoliko se ukaže potreba). Takođe, omogućeno je korišćenje Interneta.

Programi po nivoima:

Pripremni I i II. Ovi programi su planirani za decu I i II razreda osnovne škole. Osnovni cilj ovih tečajeva jeste usvajanje govornog stranog jezika kao i određenog vokabulara koji je vezan za određene teme prilagođene uzrastu deteta. Deca se polako uvode u pisanje već naučenih reči, uglavnom prepisujući i povezujući ih u okviru konteksta.

Početni I i II. Ovi programi planirani su za decu koja su već savladala jezičke veštine čitanja i pisanja na svom maternjem jeziku. Osnovni cilj ovih programa jeste sticanje elementarnih znanja iz gramatike i uvežbavanje čitanja i pisanja kao i osnova komunikacije na stranom jeziku koji se uči.

Srednji I i II. Osnovni cilj ovih tečajeva je usavršavanje postojećeg znanja i uvežbavanje svih jezičkih veština, sa proširivanjem vokabulara i gramatičkih konstrukcija. Na ovim nivoima (najčešće učenici V i VI razreda) na času se u komunikaciji koristi samo engleski, odnosno strani jezik koji se uči.

Viši I i II. Osnovni cilj ovih programa jeste utvrđivanje i razvijanje svih jezičkih veština -čitanje, i slušanje, pisanje, kako bi podstakli učenike da što slobodnije razvijaju svoj govorni jezik. U radu sa učenicima koristi se isključivo engleski, odnosno strani jezik koji se uči.

Za sve tečajeve, nastava se realizuje 2 puta nedeljno po 60 min
Trajanje kursa: 10 meseci
Fond : 90 časova
Na kraju tečaja polaznici polažu završni ispit i dobijaju sertifikat.

Zainteresovani imaju mogućnost da pohađaju prva dva probna, besplatna časa, gde imate priliku da se upoznate sa našim načinom rada (humanistički pristup) i osetite atmosferu koju negujemo u našoj školi.

Dodatne aktivnosti. Pored planiranih časova, postoji određen broj časova-radionica sa dodatnim aktivnostima za decu, na kojima se razvijaju njihova interesovanja kao i poznavanje stranog jezika i opštih vrednosti.

Drama club. Svi zainteresovani imaju mogućnost da učestvuju u radu dramskog kluba kao i muzičke grupe. Kroz muziku, poeziju i odlomke iz poznatih književnih komada naše pčelice uče istoriju i kulturu naroda čiji jezik uče, a tako i jačaju svoje samopouzdanje prilikom javnog nastupa, odnosno dok se nalaze na sceni.

Javni čas. Na kraju prvog i drugog polugodišta održava se javni čas za roditelje, u vidu predstavljanja rezultata našeg rada.

Priredba. Na kraju školske godine, organizujemo priredbu u kojoj učestvuju učenici, kao i svečanu dodela diploma polaznicima tečaja, nakon položenog ispita.

;